مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران از آغاز نظارت بر ذخایر گندم در کارخانجات آرد استان با شروع فرآیند انبارگردانی خبر داد.

عباسعلی وفائی‌نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در بازدید از کارخانجات آرد استان، گفت:هم‌زمان با اجرای فرآیند انبارگردانی سالانه کالا‌های اساسی، کارشناسان ویژه شرکت بازرگانی دولتی ایران و اداره کل غله، به‌منظور نظارت بر موجودی انبار‌های کارخانجات تولید آرد، روند بررسی و شمارش دقیق ذخایر را آغاز کردند. 

او افزود:این اقدام با هدف حفظ ذخایر استراتژیک کشور، کنترل میزان موجودی گندم در انبار‌ها و تطبیق اطلاعات ثبت‌شده با آمار واقعی انجام می‌شود.

عباسعلی وفائی‌نژاد در این بازدید، ضمن تأکید بر اهمیت اجرای دقیق این فرآیند، گفت: انبارگردانی گندم اقدامی ضروری برای شفاف‌سازی وضعیت ذخایر، حفظ امانت‌داری در مدیریت گندم دولتی و پیشگیری از هرگونه هدررفت یا تخلف در این حوزه است.

او افزود: فرآیند انبارگردانی، علاوه بر کنترل میزان موجودی گندم، به بهبود روش‌های نگهداری و کاهش ضایعات نیز کمک می‌کند. نظارت دقیق بر نحوه ذخیره‌سازی، بررسی مغایرت‌ها و ثبت اطلاعات به‌صورت شفاف از جمله مواردی است که در این فرآیند مورد توجه قرار می‌گیرد.

وفائی نژاد به اهداف اصلی این طرح اشاره کرد و گفت: ایجاد شفافیت در مدیریت گندم امانی، نظارت بر نحوه توزیع و مصرف این محصول، حفظ ذخایر استراتژیک و ارتقای بهره‌وری در زنجیره تأمین و همچنین، جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و بهبود سیستم‌های نگهداری از دستاورد‌های اجرای انبارگردانی محسوب می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین ضمن قدردانی از همکاری کارخانجات آرد در این زمینه، بر لزوم هماهنگی مستمر میان واحد‌های تولیدی و نهاد‌های نظارتی تأکید کرد و افزود: استمرار اجرای این فرآیند می‌تواند تأثیر بسزایی در تأمین امنیت غذایی و مدیریت صحیح منابع گندم کشور داشته باشد.

در استان مازندران ۲۱ کارخانه تولید آرد با ظرفیت نگهداری بیش از ۳۷۰ هزارتن گندم در سیلو‌ها و انبار‌ها و ظرفیت اسمی تولید ماهانه حدود ۱۰۰ هزارتن آرد مشغول به فعالیت می‌باشند.

منبع:روابط عمومی غله مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.